donderdag 3 april 2014

Feest strikjes. Oranje strikje

Oranje kleding & Oranje artikelen ♕⚽

Oranje strikje Feestelijke glitter strikjes voor de perfecte feest outfit. Wie mooi verkleed wil gaan let vooral op zijn accessoires.
Luxe vlinderdas blauw met wit.StrikjesLuxe strik in de kleur blauw met wit. Deze strik is leuk om te dragen bij bijvoorbeeld een smoking. De luxe blauw/witte strik is makkelijk te dragen door middel van het elastiek.
€4.99
Luxe vlinderdas blauw met wit
Carnaval feest strikje oranje.StrikjesFeest vlinderstrikje oranje. Het materiaal van deze oranje vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een oranje vlinderstrikje. Het formaat van deze oranje vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Carnaval feest strikje oranje
Luxe vlinderdas rood met wit.StrikjesDeze luxe strik in de kleur rood met wit is leuk om te dragen bij bijvoorbeeld een smoking. De luxe rood/witte strik is makkelijk te dragen d.m.v. de elastieken touwtjes.
€4.99
Luxe vlinderdas rood met wit
Zwarte strikjes retro stip.StrikjesHals strikje zwart met witte stippen. Zwart met wit strikje dat makkelijk om de hals te binden is.
€2.75
Zwarte strikjes retro stip
Pailletten strik St. Patrick.StrikjesUnion Jack Engelse pailletten strik. Feestelijke vlinder strik met pailletten in de vorm van de Engelse vlag.
€4.95
Pailletten strik St. Patrick
Vlinderstrik satijn rood-wit-blauw.StrikjesVlinderstrik satijn rood-wit-blauw
€5.5
Vlinderstrik satijn rood-wit-blauw
Luxe vlinderdas paars.StrikjesLuxe paarse strik. De luxe paarse strik is 12 cm breed en van glimmend satijn.
€12
Luxe vlinderdas paars
Luxe vlinderdas lila.StrikjesDeze luxe strik in de kleur lila is 12 cm breed. U kunt dit luxe strikje gebruiken bij bijvoorbeeld een smoking. Voor strikjes in andere kleuren kunt u ook bij ons terecht.
€12
Luxe vlinderdas lila
Roze strikje met glitters.StrikjesRoze strik met pailletten opdruk.
€4.99
Roze strikje met glitters
Vlinderstrikje zilver.StrikjesZilveren vlinderstrikje. Formaat: 13.5 x 7.5 cm. Het strikje heeft geen clipsluiting maar is voorzien van een elastiekje.
€5.99
Vlinderstrikje zilver
Zwarte luxe smoking strikjes.StrikjesVlinderstrikje in de kleur zwart. Deze luxe zwarte strik is 6 x 11 cm. Zwart strikje voor volwassenen voor o.a. bij uw smoking.
€9.95
Zwarte luxe smoking strikjes
Glimmende vlinderdas zilver.StrikjesLuxe strikje in de kleur zilver. Het luxe strikje in het zilver is 12 cm breed. Voor meer zilveren artikelen kijk bij ons op de website.
€12.95
Glimmende vlinderdas zilver
Roze strik met gekleurde stippen.StrikjesGekleurde clowns strik. Een vrolijk gekleurde clowns strik met bolletjes. De strik is roze met gekleurde stippen.
€4.95
Roze strik met gekleurde stippen
Regenboog strikje.StrikjesRegenboog strik. Grote vlinderstrik met alle kleuren van de regenboog.
€4.95
Regenboog strikje
Blauwe carnavals strik.StrikjesFeest vlinderstrikje blauw. Het materiaal van deze blauwe vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een blauwe vlinderstrikje. Het formaat van deze blauwe vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Blauwe carnavals strik
Geel-oranje carnavals strik.StrikjesFeest vlinderstrikje geel-oranje. Het materiaal van deze geel-oranje vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een geel-oranje vlinderstrikje. Het formaat van deze donker-gele vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Geel-oranje carnavals strik
Vlinderstrikjes met gele LED.StrikjesVlinderstrikje met LED en pailletten geel. Steel de show met dit lichtgevende strikje! Door middel van een knopje is het LED strikje aan en uit te zetten.
€3.5
Vlinderstrikjes met gele LED
Gouden pailletten strikjes.StrikjesGouden strikje met pailletten. Glimmende gouden strikje met pailletten om uw gouden feest outfit helemaal compleet te maken.
€4.95
Gouden pailletten strikjes
Luxe strik goud.StrikjesDit luxe strikje in de kleur goud is leuk voor bij een smoking. Het luxe gouden strikje is 12 cm breed. Voor strikjes in andere kleuren kunt u ook op onze website terecht.
€12.95
Luxe strik goud
Groene carnavals strik.StrikjesFeest vlinderstrikje groen. Het materiaal van deze groene vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een groene vlinderstrikje. Het formaat van deze groene vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Groene carnavals strik
Carnaval feest strikje lila.StrikjesFeest vlinderstrikje lila. Het materiaal van deze lila vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een lila vlinderstrikje. Het formaat van deze lila vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Carnaval feest strikje lila
Rode carnavals strik.StrikjesFeest vlinderstrikje rood. Het materiaal van deze rode vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een rode vlinderstrikje. Het formaat van deze rode vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Rode carnavals strik
Roze carnavals strik.StrikjesFeest vlinderstrikje roze. Het materiaal van deze roze vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een roze vlinderstrikje. Het formaat van deze roze vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Roze carnavals strik
Roze strikje met stippen.StrikjesHals strikje roze met witte stippen. Roze met witte stippen strikje dat makkelijk om de hals te binden is.
€2.75
Roze strikje met stippen
Witte carnavals strik.StrikjesFeest vlinderstrikje wit. Het materiaal van deze witte vlinderstrik is satijn. Maak uw outfit compleet met een witte vlinderstrikje. Het formaat van deze witte vlinder strik is 12 x 6,5 cm.
€5.95
Witte carnavals strik
Zilveren vlinderstrikjes met pailletten.StrikjesZilver strikje met pailletten. Leuk zilver vlinder strikje met pailletten om uw zilveren outfit compleet te maken.
€4.95
Zilveren vlinderstrikjes met pailletten
Zwarte carnavals strik.StrikjesFeest vlinderstrikje zwart. Het materiaal van deze zwarte vlinderstrik is satijn en met een elastiekje. Maak uw outfit compleet met een zwart vlinderstrikje. Het formaat van deze zwarte vlinder strik is ongeveer 13 x 8,5 cm.
€5.95
Zwarte carnavals strik
Haarklem strikje zwart.StrikjesHaarklem met strikje in de kleur zwart met zilveren steentjes. Deze feestelijke haarklemmen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.
€4.95
Haarklem strikje zwart
Glitter strik haarklemmen roze.StrikjesRoze strikje met glinsterende diamantjes. Glitter strikje in de kleur roze, bezaaid met roze steentjes.
€4.5
Glitter strik haarklemmen roze
Glitter strik haarklemmen blauw.StrikjesBlauw strikje met glinsterende diamantjes. Glitter strikje in de kleur blauw, bezaaid met blauwe steentjes.
€4.5
Glitter strik haarklemmen blauw
Glitter strikje voor in het haar.StrikjesRood strikje met glinsterende diamantjes. Glitter strikje in de kleur rood, bezaaid met rode steentjes.
€4.5
Glitter strikje voor in het haar
Roze haarstrikje met glitter.StrikjesRoze glitter haarclip met strikje. Haarstrikje in de kleur roze met daarop roze pailletten.
€5.5
Roze haarstrikje met glitter
Haarspeldje rood glitter strikje.StrikjesRode glitter haarclip met strikje. Haarspeld met rood strikje met rode pailletten.
€5.5
Haarspeldje rood glitter strikje
Luxe strik rod/geel/wit.StrikjesLuxe strikje van satijn in de kleuren rood/geel/wit. De afmeting van het luxe strikje rood/geel/wit is 12 x 6,5 cm. Het strikje heeft een clipsluiting.
€4.99
Luxe strik rod/geel/wit
Luxe strikje roze.StrikjesDit luxe lichtroze strikje is leuk voor bij een smoking. Het lichtroze luxe strikje is 12 cm breed en heeft een mooie satijnglans.
€12
Luxe strikje roze
Witte strik.StrikjesDit luxe witte strikje is leuk voor bij een smoking of ander kostuum. Deze luxe witte strik is 12 cm breed.
€12
Witte strik
Vlinderstrik kobalt blauw.StrikjesDeze luxe kobalt blauwe strik is leuk voor bij een smoking of anders kostuum. De luxe kobalt blauwe strik is ongeveer 12 cm. Voor strikken in andere kleuren kunt u ook terecht op onze website.
€12
Vlinderstrik kobalt blauw
Wit strikje van polyester.StrikjesWit pluche vlinderstrikje. Wit vlinderstrikje van pluche stof (100% polyester). Dit strikje is vast te zetten met een elastiekje. Het strikje is ongeveer 13 cm breed.
€3.99
Wit strikje van polyester
Grease strikje rood.StrikjesHals strikje rood met witte stippen. Rood met wit stippen strikje dat makkelijk om de hals te binden is.
€2.75
Grease strikje rood
Gestrippeld strikje.StrikjesHals strikje wit met zwarte stippen. Wit met zwarte strikje dat makkelijk om de hals te binden is.
€2.75
Gestrippeld strikje

Feest strikje Oranje. Oranje artikelenFeeststrik,feeststrikje,feeststrikjes,Koninginnedag,Koningsdag,Orange,Oranje,Strik Oranje kleding & Oranje artikelen


Oranje kleding en oranje artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten